Pub Tour (vervolg)

Restaurant/café Achteraf – Dorpsstraat 97-p
the Jay Bodean Band • 22:00 – 00:00

Deze band is samengesteld rond de zanger Jay Bodean en bestaat uit zeer ervaren muzikanten die hun sporen in de blues-scene inmiddels hebben verdiend. Naast enkele covers wordt er eigen werk gespeeld waarin een mengeling van blues, jazz, country, rock ‘n’ roll, soul en funk is verwerkt. Jay Bodean is al sinds 1968 serieus bezig in de muziek en heeft met vele bands opgetreden in binnen- en buitenland. Dus… een oude rot in het vak.

Café Lautrec – Leidsewallen 44
Hoochie Mama • 21:30 – 01:00

Powerblues gebaseerd op ruim 30 jaar live ervaring en geïnspireerd door muziek van legendes als Jimi Hendrix, Stevie Ray Vaughan, Muddy Waters en John Lee Hooker… dat is wat je kan verwachten van Hoochie Mama! Deze energieke mannen met strakke rifs en sounds vormen dan ook een ijzersterk team met een ongekende groove.

Queens of Hearts – Stadhuisplein 15
Robert Smith & the Dynaflow • 22:00 – 01:00

Samengesteld uit veteranen uit het bluescircuit staat deze band garant voor onvervalste Chicago blues. Allereerst Robert Smith zelf, al jaren actief als zanger, gitarist en bluesharpist. Bassist Jan Markus, voor velen geen onbekende. Eduard Nijenhuis, drummer en de andere helft van The Dynaflow. Aangevuld met toetsenvirtuoos Willem van der Schoof en en ‘guitar ace’ Ber van Zanen. Zij nemen jullie mee naar de sfeer van de ‘Southside’ en zorgen voor een onvergetelijke bluesexperience.

The Old Pal – Oostwaarts 4
Mysterious Blues Bastards • 22:00 – 01:00

Vier bekende muzikanten uit de Haagse regio die reeds in de meest uiteenlopende bezettingen en combinaties hebben gespeeld. Logisch dat de blues van deze artiesten zo echt is als het maar kan. Maar wie zijn ze eigenlijk… Eén – niet de minste – zanger/ bluesgitarist, één bekende drummer die met de groten der aarde heeft gespeeld, één door de wol geverfde all-round ‘bas-vamp’ en tenslotte ééntje met een flinke dosis bluesharp. Kortom, deze geheimzinnige formatie is klaar voor een vette blues-avond.