29ste editie Zoetermeer Blues Festival

Beleef de sfeer van blues en meer op dit 3-daagse muziek-evenement. Een flinke dosis veelzijdig live
entertainment op meerdere podia en bij horecagelegenheden in het centrum van de stad… De 29ste editie van het jaarlijkse Zoetermeer Blues Festival!… Eén van de betere gratis toegankelijke blues-events die ons land kent! Dit jaar staan er 23 bands op het programma!

Op vrijdag 2 juni speelt het evenement zich in de avond af binnen meerdere horecagelegenheden in de Dorpsstraat, Leidsewallen en in het Stadshart. Tijdens deze Pub tour zullen vele grootse top-bands te zien en te horen zijn.

Op zaterdag 3 juni kunnen we van 15:30 tot 24:00 meerdere spectaculaire live-acts verwachten op twee grote podia op het Nicolaasplein! Naast de traditionele bluesbands, is in deze editie ook een vette rock ’n’ roll-band opgenomen. Later op de avond is er nog een after party bij Café Lautrec.

Op zondag 4 juni is tussen 14:30 tot 20:30 het podium op het Nicolaasplein gevuld met de gevestigde orde aan blues-giganten, waaronder Lefthand Freddy. We sluiten deze dag af met een spetterende show van ‘Them Lewis Boys’ (Jerry Lee lewis tribute-band).

Uiteraard is er een gezellig terras met food en drinks. Én… voor het hele evenement geldt: GRATIS TOEGANG!